De LeugenAcademie is het enige particuliere instituut in Nederland waar je daadwerkelijk kunt leren volgens de 3 D methode waarnemen of iemand liegt.

De methode van de LeugenAcademie werkt niet met macht of pressie zoals veel andere methodieken. Wij gaan uit van de eerlijkheid van de gesprekspartner. De training is uitsluitend gebaseerd op wetenschappelijke studie. De methodiek die wij gebruiken om leugens te detecteren is gebaseerd op lichaamstaal, taalpatronen en micro-expressies. Deze combinatie zorgt voor een hoge mate van zekerheid.

De LeugenAcademie is een organisatie waarin trainers de klant leert leugens te herkennen. Dit wordt gedaan via workshops, in-company trainingen en open trainingen.

Het is voor de klant een unieke ervaring die het leven en het bedrijfsleven verandert. Het brengt transparantie naar voren in allerlei vormen.

Geen enkele andere organisatie heeft deze producten en diensten en daarom is de LeugenAcademie uniek, net als zijn klanten.

De LeugenAcademie is gevestigd in Rotterdam, Gouda en Aruba. Er heerst een open, directe, persoonlijke en professionele bedrijfscultuur, waarin eerlijkheid en integriteit hoog in het vaandel staan.

De LeugenAcademie heeft zelfstandige trainers (ondernemers) in dienst met een HBO/ WO werk en denkniveau. De trainers zijn gedisciplineerd, tactvol, doelgericht, ondernemend, commercieel, harde werkers die goed kunnen luisteren naar de behoefte van de klant en gedreven zijn op een positieve manier. De trainer is representatief en heeft van zichzelf een positieve interactie met mensen. Eerlijkheid en integriteit moet verweven zijn met de trainer en zijn/haar persoonlijkheid.

Het is toepasbaar in iedere branche; van de medische wereld tot het bedrijfsleven in zijn meest uitgebreide vorm.

Zoals eigenaar Gerard van den Berg kort maar krachtig uitspreekt: “ Het meest fantastische beroep wat er is” .