Deze trainingen zijn speciaal gericht op advocaten, daarnaast is deze training ook geschikt voor rechters. Voor beide beroepsgroepen is deze training een goede aanvulling op hun beroepsvaardigheden.

Voor de te bepalen strategie in een zaak is het niet alleen belangrijk of getuigen de waarheid spreken, maar ook cliënten.

De strafrechter kan een “kennelijk leugenachtige verklaring” meenemen voor het bewijs bij een veroordeling. De advocaat kan de kansen daarop beter leren inschatten en hierop anticiperen. Een verdachte kan de waarheid spreken, maar dit kan door de rechtbank anders worden beoordeeld. De (Grond)houding van cliënt is hierbij belangrijk. Hierin kan de advocaat adviseren; de wijze waarop wordt verklaard ter zitting kun je hiermee verbeteren. De training is zowel zakelijk alsook privé een ware aanvulling op de communicatieve vaardigheden.

Voor deze training kunnen PO punten worden aangevraagd bij de Nederlandse Orde van Advocaten en levert dan 7 PO punten op. Deze training vergt een investering afhankelijk van het aantal deelnemers binnen uw kantoor.

Als u gebruik wilt maken van de groeps-korting, neem dan even contact met ons op.

De training voor advocaten kan op verzoek worden gegeven in de vorm van een incompany training.

Als u een individuele training wilt volgen kunt u hier de trainingsagenda vinden.