Training die specifiek bedoelt is voor ARBO artsen en arbeidsdeskundigen

Het probleem

Als ARBO arts onderzoekt u vaak patiënten. In lang niet alle gevallen spreken zij de waarheid over hun klachten. Op medisch gebied bent u goed onderlegd en heeft u veel ervaring. Als u patiënten onderzoekt kunt u als arts een diagnose stellen en op basis hiervan medicijnen voorschrijven. U kunt ook een advies geven aan de patiënt en aan de opdrachtgever.

In een groot aantal gevallen blijkt de oorzaak niet medisch te zijn. Wat doet u dan?

U wilt het echte verhaal horen van de patiënt. U wilt precies weten wat er daadwerkelijk aan de hand is. Alleen op deze manier kunt u een waardevol en professioneel advies geven. De patiënt wil immers ziek thuis blijven.

Aan de ene kant de opdrachtgever die ervan overtuigd is dat de patiënt niet ziek is. U stelt vast dat er geen medische oorzaak is en wat dan….

De oplossing

In deze maar ook in een groot aantal andere gevallen biedt een training bij de Leugenacademie een uitkomst. Bij ons leert u de patiënt te verleiden tot het vertellen van de waarheid. Hierna beslist u zelf wat u hier verder mee doet. Als u geconstateerd hebt dat er een andere dan een medische grondslag is kunt u verder aan de slag.

U kunt tegen de patiënt zeggen dat hij weer aan de slag kan. U kunt de opdrachtgever het juiste advies geven of u kunt de patiënt een andere professional aanbevelen.

Bij de training van de Leugenacademie leert u communiceren op het allerhoogste niveau. Het is als het ware leren luisteren met de ogen. Wij trainen op het kruispunt van psychologie en communicatie en brengen u de waardevolle kennis en vaardigheden bij die u als arts nog beter maakt.

De trainer is Gerard van den Berg. Hij is eigenaar en oprichter van de Leugenacademie. Met zijn kennis en ervaring zal hij u zeker verrassen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Stuur ons een email