De Leugenacademie verzorgt trainingen speciaal voor particuliere recherchebureaus.

Het probleem

Als particulier onderzoeker bent u voortdurend opzoek naar de objectieve waarheid. Dit geldt voor zowel de waarheid ten aanzien van de opdrachtgever als ook de waarheid ten aanzien van het te onderzoeken subject.

U dient zich aan allerlei wetten en regels te houden. Wij zijn van deze wetgeving volledig op de hoogte en zorgen dat u binnen deze kaders wordt getraind.

U kunt door middel van de technieken en vaardigheden die u aanleert in onze training de onderzoeken en interviews effectiever en efficiënter doen. Het interviewen wordt hierdoor leuker en zinvoller.

In de basisopleiding van de Particulier Onderzoeker wordt weinig aandacht besteed aan de inhoudelijke kant van het onderzoek. De Leugenacademie geeft u het gereedschap dat u nodig heeft om een fantastisch interview te kunnen doen. Een interview waar u de grootste kans op resultaat uit haalt.

De oplossing

Als particulier onderzoeker bent u steeds vaker bezig met het verzamelen van feiten en bewijzen. In een groot aantal gevallen kan de zoektocht specifieker en sneller. U weet dan door middel van de eerste gesprekken direct in welke richting u eerst dient te gaan zoeken.

U leert tijdens onze training hoe u uw interviews zo goed mogelijk kunt voorbereiden aan de hand van de door ons zelf ontwikkelde CLS methode. U kunt hiermee ieder interview op de meest ideale manier voorbereiden. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke resultaten en maakt u nog professioneler in uw werk.

Uw trainer is Gerard van den Berg is zelf ook gediplomeerd particulier onderzoeker met een vergunning van justitie en een screening door de chef van politie.

 U kunt hem bereiken op telefoonnummer: 06 52 38 0418 of info@leugentraining.nl